BE +32 9 340 54 70 FR +33 1 73 01 94 04 sales@alphatronics.be

AT-Platform: gebruiksvriendelijk systeembeheer voor de zorgsector

Wat kan het AT-Platform?

Het AT-Platform is de moedersoftware waar onze toepassingen op draaien. Alphatronics ontwikkelt en ontwerpt systemen op maat van de klant: de mogelijkheden worden telkens ontwikkeld in functie van de specifieke vragen. Om dit te kunnen realiseren moeten hardware en software hand in hand gaan. Hiervoor brengt Alphatronics verschillende partners samen die gespecialiseerd zijn in hun eigen domein, én in de zorg. Dankzij de open architectuur van de oplossingen van Alphatronics is integratie met andere systemen steeds mogelijk.
Is er geen mogelijkheid meer om nog bekabeling te voorzien? Geen nood, het kan zowel met als zonder bedrading.

Zoveel meer dan een verpleegoproepsysteem

De meest gekende toepassing is het verpleegoproepsysteem. Dankzij dit AT-Platform kunnen talloze functies worden geïntegreerd: een verpleegoproepsysteem gekoppeld aan het zorgdossier, met een spreek-luisterverbinding, met video, in combinatie met een bedsite-terminal voor het bestellen van de maaltijden of aansturen van zonnewering, het regelen van de verlichting,…
De verpleegkundige kan na de oproep in gesprek komen met de patiënt, hem geruststellen of aangeven dat er iemand onderweg is. De spreek-luisterverbinding kan via de CareApp op de smartphone gebruikt worden. Zo krijgt de zorgverstrekker meteen een overzicht van de oproepen, de urgentie en de locatie.
Ook videogesprekken kunnen tot stand gebracht worden met een Call Center.

Gebruiksvriendelijk systeembeheer

De verpleegoproepen en de toegangscontroles worden op één plaats bijgehouden. Het beheersplatform registreert alle meldingen en dient in de eerste plaats als monitor. Je krijgt er een overzicht van de meldingen en kan die ook analyseren in statistische rapporten. Je kan bijvoorbeeld een overzicht vragen van alle deuren, of een overzicht van alle verpleegoproepen van de afgelopen periode.
Het beheersplatform laat de klant niet alleen toe om de binnengekomen data te beheren en te analyseren, maar ook om die zelf te configureren. Je kan badges aanmaken, rechten toekennen aan bepaalde personen of aan bepaalde kamers, programmeren wie wat mag zien… Personen kunnen rechten krijgen om de data te lezen, aan te passen of te verwijderen.
Daarnaast kan je ook zelf een aantal zaken configureren door er bijvoorbeeld een grondplan aan toe te voegen.
Het beheersplatform laat de klant niet alleen toe om de binnenkomende data te beheren en te analyseren, maar ook om die zelf te configureren.

DOWNLOAD FOLDER
Alphatronics AT-Platform

Extra informatie?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of contacteer ons telefonisch op +32 9 340 54 70