1

Specialist in toegangscontrole systemen

Alphatronics is een toonaangevende Belgische fabrikant die gespecialiseerd is in automatische en manuele slagbomen, aluminium kiosken en zuilen, parkeersystemen, draaikruisen en andere innovatieve toegangscontrole systemen.

Onze expertise stelt ons in staat om hoogwaardige, betrouwbare systemen te leveren die de veiligheid en efficiëntie van uw site optimaliseren.

Wat ons onderscheidt, is onze toegankelijke REST API. Met deze krachtige interface kunnen software integratoren naadloos verbinding maken met onze systemen. Hierdoor heeft u de flexibiliteit om uw toegangscontrole en parkeerbeheer te integreren in bestaande softwareomgevingen en behoudt u de volledige controle over uw beveiligingssystemen.

Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen voor aluminium en inox kiosken en zuilen. Ons ervaren team staat klaar om uw ideeën om te zetten in hoogwaardige, op maat gemaakte producten die perfect passen bij uw bedrijfsimago.

Ontdek onze nieuwe DBK-automatische slagboom

 
De DBK-slagboom, speciaal ontworpen voor het beheren van toegang tot parkeerterreinen, bedrijfsterreinen en industriële locaties. De DBK-slagboom biedt niet alleen optimale prestaties, maar ook gebruiksgemak doormiddel van flexibele configuratie, lokaal en/of via het Aliot-cloud-platform!

Alphatronics connects

Met ons team van gespecialiseerde en gemotiveerde professionals werken wij samen aan de verdere ontwikkeling van de toekomst.

Dit resulteert in een wereld die sterk verbonden is, waarin Smart Cities, Industry 4.0 en nog veel meer een integraal onderdeel uitmaken van onze dagelijkse levens.

Alphatronics-banner-smart-controller-2-sim.jpg

Beheer uw toestellen met Aliot

Ontdek ALIOT

Ontdek onze diverse toegangscontrole projecten

Onze toegangscontrole systemen zijn veelzijdig en worden in verschillende sectoren toegepast, waaronder parkings, woonzorgcentra, industriële en KMO-locaties, logistieke sites, retail, scholen, afvalmanagement, recreatie-oorden en hotels.

Tips, nieuws en inspiratie

Verken onze blog en snuister in onze tips & tricks, inspiratie en nieuwtjes!

Laat je inspireren en ontdek hoe we je kunnen helpen bij specifieke toepassingen rond toegangscontrole.

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw carrière?

Ben jij innovatief, creatief en gepassioneerd door techniek en schrikt een job met uitdagingen je niet af?

Van harte welkom in ons ongelofe-leuke team!

banner-jobs.png

Laat ons onze talenten samensmelten...

Ontdek snel onze openstaande vacatures

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!