1

Logistieke sites

Efficiënte registratie van vrachtwagens met nummerplaatherkenning 

Op een drukke logistieke locatie zijn vrachtwagens voortdurend in beweging en rijden ze regelmatig in en uit.

Het beheren van de aanwezigheid van deze voertuigen binnen een afgesloten parkeerterrein vormt een grote uitdaging voor elk bedrijf.

Er zijn echter oplossingen beschikbaar.

Alphatronics-logistieke-site-01.jpg

Verbeter de efficiëntie van je logistieke site met geavanceerde kentekenherkenningstechnologie

Met innovatieve systemen worden moeiteloos en nauwkeurig nummerplaten van inkomende en uitgaande vrachtwagens geregistreerd, inclusief de unieke combinaties van truck en oplegger.

Dit biedt je niet alleen real-time inzicht in de aanwezige voertuigen op een bedrijfssite, maar stelt je ook in staat om gemakkelijk te achterhalen welke truck welke oplegger heeft vervoerd. 

Deze oplossing verbetert niet alleen de efficiëntie van logistieke processen, maar verhoogt ook de veiligheid en controle op jouw site. Door real-time gegevensverzameling en analyse kan je als bedrijf snel en nauwkeurig reageren op veranderende situaties, waardoor operationele activiteiten worden gestroomlijnd en geoptimaliseerd.

Bovendien biedt kentekenherkenningstechnologie een naadloze integratie met bestaande systemen en processen, waardoor de implementatie eenvoudig en kosteneffectief is.

Alphatronics-logistieke-site-02.jpg

Verbeter jouw logistieke site met geavanceerde registratie en bedrijfskoppelingen

Ontdek hoe ons geavanceerde registratiesysteem jou kan helpen bij het nauwkeurig en efficiënt vastleggen van inkomende en uitgaande vrachtwagens, inclusief gedetailleerde informatie over de truck, oplegger en zijkant van de oplegger.

Met deze oplossing ben jij altijd in staat om in realtime te zien welke voertuigen zich op jouw bedrijfssite bevinden, waardoor je jouw logistieke processen optimaal kunt beheren.

Deze logistieke oplossing biedt ook de mogelijkheid om bedrijfsgegevens toe te voegen en te koppelen aan de eigenaar van de truck en/of oplegger.

Hierdoor krijg je niet alleen een overzicht van de voertuigen, maar ook van de bedrijven waarmee je samenwerkt. Door deze geavanceerde bedrijfskoppelingen kun je jouw logistieke activiteiten nog beter stroomlijnen en optimaliseren.

Downloads

User manuals, guides & drawings

Wil je deze documenten raadplegen? Log dan in via onderstaande knop.

Login

Software & application downloads

Wil je deze documenten raadplegen? Log dan in via onderstaande knop.

Login

Zit je met een logistiek vraagstuk?

Wij helpen je het heel graag oplossen.

PS. Uw gegevens zijn veilig bij ons, we gebruiken ze enkel voor het beantwoorden van uw vraag.