1

Industriële sites

Beveiligen van de perimeter bij industriële sites

Filevorming aan de ingang of de uitgang?
Gefrustreerde bezoekers die moeite hebben om u te bereiken?

Medewerkers, bezoekers, contractanten en leveranciers willen een vlotte en veilige doorgang.

De toegang tot uw terrein optimaliseren kan via verschillende oplossingen:  

Slagbomen voor industrie en parkings

Slagbomen voor parkings en industriële terreinen bieden een effectieve oplossing voor het beheer van voertuigtoegang. Met een geautomatiseerd systeem reguleren ze de toegang nauwkeurig, waardoor de veiligheid wordt verhoogd en ongeoorloofde toegang wordt voorkomen.

ANPR Nummerplaatherkenning

ANPR-nummerplaatherkenning, ook wel bekend als Automatic Number Plate Recognition, speelt een essentiële rol bij het beveiligen van bedrijven en parkeerterreinen. ANPR biedt een efficiënte en effectieve oplossing voor het handhaven van de veiligheid en het bevorderen van de operationele efficiëntie.

Manshoge en halfhoge draaikruisen en doorlooppoorten

Onze robuuste en betrouwbare draaikruisen of tourniquets bieden een effectieve manier om de toegang te beheren en onbevoegden te weerhouden. Met geavanceerde technologie zorgen ze voor een veilige omgeving, beschermen ze eigendommen en waarborgen ze de veiligheid van uw personeel en bezoekers.

Camerapalen en bewaking

De strategisch geplaatste camerapalen bieden een hoog niveau van veiligheid, waardoor potentiële dreigingen vroegtijdig worden gedetecteerd. Met geavanceerde camera's en realtime monitoring kan je als bedrijf proactief reageren op incidenten en versterk je de bescherming van uw activa en medewerkers.

We beveiligen uw perimeter door automatische realtime analyse en verwerking van videobeelden (Video Content Analysis)

Aanmeldkiosken en zuilen

Met aanmeldkiosken en zuilen beschik je over technologische innovaties waar bezoekers en werknemers zich snel en gemakkelijk kunnen registreren. Hierdoor worden de wachttijden verminderd en de productiviteit verhoogd.

Digital signage

Digital signage biedt een veelzijdige en aantrekkelijke oplossing om een boodschap over te brengen en klanten te bereiken. Met de dynamische displays en interactieve content kan je uw merk versterken, producten en diensten promoten en belangrijke informatie communiceren.

EV-charging

Het opladen van elektrische voertuigen (EV's) biedt niet alleen duurzame mobiliteitsopties, maar ook voordelen zoals kostenbesparing en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Het installeren van laadinfrastructuur op uw bedrijf bevordert de adoptie van elektrisch vervoer en draagt bij aan een groenere toekomst.

Cyber security

Naast de fysieke afsluiting is het minstens even belangrijk om digitale bedreigingen buiten te houden. Onze geconnecteerde oplossingen worden dagelijks gescreend en zijn secure tegen cyber aanvallen.

Breng alle voordelen van logistieke processen samen

Krijg op elk moment informatie over alle vrachtwagens on-site of op de wachtparkings. Krijg inzicht over wie op tijd is, wie te laat of wie te vroeg. Vermijd zo onnodige wachtkosten of discussies.

Laat automatisch de juiste hulpmiddelen en de juiste goederen naar de juiste gate sturen.

Alphatronics-banner-Producten-sim.jpg

Wij ontzorgen u van A tot Z

One-stop-shop

Installatie en service

Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij de expertise voor een naadloze integratie van uw compleet systeem. Een onderhoudscontract garandeert dat het systeem altijd optimaal blijft presteren. Helpdesk met professionele en snelle service!

Automatisatie

Om menselijke interacties te vermijden is het volledige proces geautomatiseerd. Bijvoorbeeld; de ticketprinter en -slikker is vervangen door nummerplaatherkenning. Geen gedoe meer met verloren tickets, ticketpapier aanvullen of paperjam oplossen.

IOT

Onze toestellen worden online gemonitord via het Cloud-platform Aliot. Daar verzamelen we gegevens over de prestaties en identificeren we potentiële problemen. Preventief onderhoud is essentieel om ongeplande uitvaltijd te minimaliseren.

Samen uw industriële site optimaliseren?

Vul vrijblijvend het formulier in en wij helpen je graag verder.

PS. Uw gegevens zijn veilig bij ons, we gebruiken ze enkel voor het beantwoorden van uw vraag.