1

Referenties

Dankzij ons uitgebreid gamma zijn we met onze producten en oplossingen binnen verschillende sectoren actief. We zijn dan ook trots om enkele referenties aan u voor te stellen.

Alphatronics-ManuBar-Schoolstraten-01.jpg

Manubar schoolstraten

Een schoolstraat is een straat nabij een onderwijsinstelling waar gemotoriseerd verkeer tijdens bepaalde uren niet toegelaten is. Voor de stad Brugge werden een aantal schoolstraten ingericht met onze manuele slagboom 'ManuBar'.

Bekijk referentie

Alphatronics-slagboom-bedrijven-01.jpg

Toegangscontrole voor voertuigen bij KMO

Toegangscontrole oplossing voor voertuigen met intercom en onze slagbomen Smart-One en SmartLine bedieningszuilen, geplaatst op een prefab verkeerseiland met rampalen.

Bekijk referentie

Alphatronics-Smart-Parking-02.jpg

Smart Parking Capacity Zwijnaarde

Om de complementariteit in parkeervragen van bedrijven maximaal te benutten wordt er op Eiland Zwijnaarde gewerkt met een geclusterde parkeerorganisatie. Zo wordt het parkeerareaal flexibel ingezet in functie van de werkelijke behoeftes.

Bekijk referentie

Alphatronics-Linus-draaikruis-VK-02.jpg

Perimeterbeveiliging

Beveiliging en gecontroleerde toegang van industriële sites met slagbomen, draaikruisen en aanmeldzuilen.

Bekijk referentie

Alphatronics-Comfort-Parking-04.jpg

Comfort Parking WZC De Linde

Comfort Parking met betaalkiosk, 2 slagbomen aan de inrit en 2 slagbomen aan de uitrit. Tussen de 2 slagbomen is er een kiss-and-ride zone voorzien die voor en na schooltijd kort wordt opengesteld voor de ouders van de schoolgaande kinderen.

Bekijk referentie

Alphatronics-Betaalzuil-afvalcontainers-01.jpg

Elektronische betaalzuil voor ondergrondse afvalcontainers

Knokke-Heist kreeg een Europese primeur in de vorm van een ondergrondse afvalcontainer met een elektronische betaalterminal. Alphatronics zorgde voor de toegangscontrole.

Bekijk referentie

Alphatronics-Capacity-Parking-VK-04.jpg

Smart Parking Capacity Merelbeke

Parking met automatische optimalisatie en herverdeling van de beschikbare parkeerplaatsen over de verschillende huurders. Slimme toegangscontrole voor meerdere gebruikers. Slagbomen, inrit- en uitritzuilen, intercom en infotainment. Betaling via website.

Bekijk referentie

Alphatronics-SmartLine-zuilen-VK-01.jpg

SmartLine bedieningszuilen voor industriële toepassingen

Onze modulaire bedieningszuilen worden voor diverse toepassingen ingezet. Dankzij de modulariteit van de het concept 'SmartLine' leveren we steeds een zuil of kiosk op maat van het project.

Bekijk referentie

Alphatronics-Comfort-Parking-Hilton-VK-01.jpg

Comfort Parking Hilton

Betaalparking met tickets. Gasten van het hotel krijgen een ticket voor in en uit voor de duurtijd van hun verblijf. Andere gebruikers van de parking moeten langs de betaalautomaat vooraleer ze de parking kunnen verlaten.

Bekijk referentie


Vragen of informatie over één van onze producten?

Contacteer ons vrijblijvend