BE +32 9 340 54 70 FR +33 1 73 01 94 04 sales@alphatronics.be

Ons AT-Platform en draadloos netwerk AlphaNet faciliteren toepassingen zoals verpleegoproep, toegangscontrole, alarm doormeldsysteem, klimaat- & procesregeling, … de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het draadloos netwerk wordt gebruikt voor domoticasturingen, verpleegoproepen, dwaaldetectie en locatiebepalingen. Het bedient zowel afstandsbedieningen, polsbandjes, trekkoorden als drukknoppen.

Het draadloos netwerk AlphaNet is geïntegreerd in de hardware van het AT-platform. Het is een zogenaamd ‘mesh netwerk’. Dit betekent dat er één masterantenne is, en er meerdere antennes verspreid in het gebouw worden geplaatst. Bij uitval van één van de antennes zoeken de andere automatisch via een andere weg naar de masterantenne. De één-op-één-relatie wordt m.a.w. vervangen door een één-op-meer-relatie waardoor de verbinding steeds gegarandeerd blijft.

Dit is een duidelijk voorbeeld van slimme technologie: antennes zoeken zelf hun draadloze weg naar het AT-platform, lage batterijspanning wordt doorgegeven en het AT-platform controleert op vaste tijdstippen of de draadloze modules zoals polsbandjes nog ‘aanwezig’ zijn.

Dit draadloos netwerk kan erg interessant zijn bij renovaties.

DOWNLOAD FOLDER
Alphatronics - AlphaNet

Extra informatie?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of contacteer ons telefonisch op +32 (0)9 340 54 70