1

Camperparking Diepenbeek

In Diepenbeek bevindt zich een motorhome-terrein waar bezoekers maximaal 48 uur mogen parkeren, duidelijk aangegeven met de nodige bewegwijzering. Vanwege het hoge aantal kortverblijvers was de gemeente op zoek naar een efficiënte oplossing om hun camperparking te beheren. 

Voor dit project werkten wij samen met Camprea, een softwarebedrijf dat zich specialiseert in automatisering voor camperplaatsen.

Camperparking-Diepenbeek-Banner-01.jpg

CAMPERPARKING DIEPENBEEK

Camperparking-Diepenbeek-vierkant-01.jpg

Specifieke wensen

  • Onbemand systeem
  • Online en offline werkend
  • Vooraf reserveren mogelijk maar ook onaangekondigd aankomen
  • Lage kostprijs
  • Afsluitbaar toegangssysteem
  • Gebruiksvriendelijk softwareplatform
  • In meerdere talen beschikbaar
Camperparking-Diepenbeek-Banner-02.png

Aangeboden oplossing

Camperparking-Diepenbeek-vierkant-02.png

Bezoekers kunnen de QR-code scannen, of naar de website van de camperplaats surfen waar de oplossing van Camprea mee integreert.

Nadat ze hun gegevens ingegeven hebben en de betaling is afgerond, ontvangen ze in de app en per e-mail een link en een toegangscode. Deze blijft geldig gedurende het verblijf. 

Alle communicatie gebeurt in de taal van de gebruiker, en zij kunnen ook 24/7 de helpdesk bellen indien ze een moeilijkheid ondervinden.

Qua hardware hebben we gekozen voor de CubeLine zuil met numeriek codeklavier en onze DBK-slagboom. Binnenin de CubeLine zuil is voldoende ruimte om de andere technieken te verwerken die niet zichtbaar hoeven te zijn. Denk hierbij aan een remote control om de slagboom ook vanop afstand te openen. Handig voor exploitanten en personeel.

Het systeem is overigens niet afhankelijk van het internet en blijft ook operationeel zonder dataconnectie met de buitenwereld. En dankzij de geïntegreerde UPS gaat de slagboom open in geval van volledige stroomuitval.

Benieuwd hoe je jouw camperparking kan optimaliseren?

Neem contact op!