1

De DBK-Automatische Slagboom: Duurzaamheid, bedrijfszekerheid en kwaliteit gecombineerd

  • 2 minuten leestijd
Alphatronics-DBK-Slagboom-banner-01.jpg

In parkeer- en industriële omgevingen is betrouwbaarheid een absolute vereiste. De DBK automatische slagboom is ontworpen met dit in gedachten, met een focus op robuustheid, soepele werking en gebruiksgemak.

Robuuste constructie

Omdat de DBK-slagboom is gebouwd uit een aluminium behuizing kan er geen corrosie optreden. Met zijn robuuste constructie en instelbare snelheid biedt deze slagboom een betrouwbare werking, zeker bij intensief gebruik.

Maximale betrouwbaarheid

De DBK-slagboom staat garant voor een vlotte werking, waardoor voertuigen snel en gecontroleerd kunnen in- en uitrijden. Dankzij de mogelijkheid tot preventieve monitoring via het Aliot-cloud-platform wordt de performantie gemaximaliseerd.

Soepele en geluidsarme beweging

Een van de meest opvallende kenmerken van de DBK-slagboom is zijn soepele en geluidsarme beweging. Met een dynamisch snelheidsverloop, dat instelbaar is naar uw voorkeur (snel, standaard, langzaam), zorgt deze slagboom voor een vlotte doorstroming zonder hinderlijk geluid.

Flexibele configuratie, lokaal en/of via het Aliot-cloud-platform

De DBK-slagboom biedt niet alleen optimale prestaties, maar ook gebruiksgemak. Met een controller voorzien van drie geïntegreerde 1-kanaal lusssensoren en zes vrij programmeerbare multifunctionele relais, biedt de DBK-slagboom geavanceerde functionaliteit die voldoet aan de eisen van moderne parkeer- en industriële omgevingen. Met zijn vlotte montage en de mogelijkheid tot lokale configuratie, rechtstreeks op de aanwezige sturing, wordt de installatie een fluitje van een cent.

Bovendien kan de slagboom worden geconnecteerd op het Aliot-cloud-platform, waardoor configuratie op afstand mogelijk is, wat zorgt voor nog meer gemak en efficiëntie.

Snelle levering

We begrijpen dat tijd essentieel is, en daarom streven we ernaar om uw DBK-slagboom snel en efficiënt te leveren, zodat u snel kunt profiteren van zijn voordelen.

Kortom, de DBK automatische slagboom biedt een complete oplossing voor parkeer- en industriële omgevingen, waar betrouwbaarheid, efficiëntie en gebruiksgemak centraal staan. Met de installatie van de DBK-slagboom verbetert u de toegankelijkheid van uw activiteiten, waardoor voertuigen snel, gemakkelijk en gecontroleerd kunnen in- en uitrijden.

Contacteer ons voor meer informatie.