1

Alphatronics investeert in de toekomst

  • 2 minuten leestijd
Alphatronics-CE0-Jasmien-Banner-02.jpg

Vanaf 1 januari 2023 is Jasmien Vanvooren de nieuwe CEO van Alphatronics. Ze neemt het roer over van haar vader Luc. Een nieuwe wind, maar geen nieuwe koers voor Alphatronics. De ervaring blijft aan boord, en ook de modus operandi blijft even solide als ooit tevoren.

Op 1 januari 2023 treedt Jasmien Vanvooren officieel in dienst als CEO.

Ze is al tien jaar actief binnen de groep en kent als geen ander de uitdagingen en kansen die Alphatronics wachten. De aanstelling van Jasmien als CEO is een logische volgende steen om op onze stevige basis verder te bouwen.

Continuïteit

Alphatronics verzekert daarbij de continuïteit binnen de werking.

Oprichters Luc Vanvooren en Lieve Bekaert, ouders van Jasmien en Niels, blijven actief binnen Alphatronics.

Luc onderhoudt het contact met een aantal bestaande relaties en legt zich toe op het Innovatie LAB, een creatief samenwerkingsverband met het oog op de ontwikkeling van nieuwe technologieën en oplossingen voor nieuwe markten.

Lieve blijft verantwoordelijk voor HR en de financiële zaken. Niels blijft COO van zusterbedrijf Qugar.

Toekomst

Verjonging in bestuur is een natuurlijk evolutieproces en zelfs cruciaal om toekomstige uitdagingen adequaat het hoofd te bieden.

De nieuwe CEO wil deze kans benutten om de onderneming op een duurzame manier nog meer toekomstgericht te maken.

Alphatronics gaat op hetzelfde elan door en houdt tegelijkertijd de ogen open voor nieuwe opportuniteiten. Beslissingen en oplossingen dienen steeds de lange termijn.

Servicegerichtheid

De troeven van Alphatronics zijn en blijven onze uitgebreide kennis van zaken, robuuste producten en onberispelijk design. Flexibele oplossing- en servicegerichtheid, in nauwe samenwerking met Qugar, maken een essentieel deel uit van ons DNA.

Dat we alles zelf ontwikkelen en produceren in België zorgt dat we steeds state-of-the-art producten afleveren. We koesteren wat we door de jaren heen hebben opgebouwd, en stomen Alphatronics samen klaar voor een mooie toekomst.